Idag undrar Mias bokhörna vad vi gör när högen med utlästa böcker som ska skrivas någon form av recension om börjar växa. Bonusfrågan är om vi läser något riktigt bra just nu. 

Kort svar idag. Jag är ordningsam på just det här området och skriver om böckerna mycket snart efter att jag har läst ut dem. Ibland behöver man smälta intrycket lite, men recension skrivs i regel max någon dag efter att jag avslutat boken. Jag har sällan eller aldrig några recensioner på lager, vilket ibland känns lite stressande. Det händer att jag önskar att jag låg lite före och hade några till hands. Så är det sällan nu och därför blir det ibland lite tyst när jag läser i flera och ingen blir avslutad. Sen kommer alla recensioner på en gång. Angående bonusfrågan, det landade två nya böcker i lådan idag och jag är väldigt sugen på att kasta mig över den nya av Peter May då de brukar vara riktigt bra! Men, jag ska försöka ha is i magen och läsa lite annat först.

Trevlig helg! 

17 reaktioner till “Helgfrågan v. 29

    1. Nej det är lätt att halka efter om energin inte är på topp. För mig yttrar det sig i att jag inte läser så mycket då, och därför blir det heller inga orecenserade böcker liggande.

  1. Jag fick också hem de där, Peter May har jag inte läst någonting av men har du koll om den här boken är fristående eller början på någon ny serie?

  2. Kan nog dröja någon dag eller två innan jag skriver om en bok, behöver nog tänka igenom först, ibland t.o.m få en aning distans för att koka ner det lite. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.