Istället för att läsa massor, läser jag inget alls! En riktig rejäl lässvacka har det istället blivit de sista tio dagarna, och hittills har jag inte läst mer är drygt 75 sidor under tävlingens gång. Jobb, några dagars sjukdom med magont, feber och illamående (äter aldrig mer färdigmarinerat grillkött, blä) har slukat lästid. Kanske gör jag en spurt nu på slutet, vi får se… Sånt är livet, och böckerna finns kvar och väntar lydigt på sin tur, även efter Läs-a-lot. 

14 reaktioner till “Läs-a-lot – uppdatering 

  1. Min syster har varnat mig för färdiggrillat kött, så jag gör helst marinaden själv. Men jag tror egentligen inte det är så farligt, det är nog bara otur. Hoppas det blir bättre.

  2. Usch för att bli sjuk av mat! Nu ska jag också undvika färdigmarinerat kött! Sån där sjuka vill jag inte ha. Hoppas du mår bättre nu och att läslusten snart är tillbaka.

  3. Man får vara försiktig med vad man stoppar i sig nuförtiden. Har även hänt mig att jag blivit dålig av mat 😦

  4. Ingen läs-a-lot här. Parallell-läser förstås Tordyveln flyger… (FB-grupp) och Vi ses i Disneyland av Erica Scott. Åker på kalas. Rehabiliterar med sjukgympa etc, etc
    / Deckarbibblon

  5. Tråkigt med sjukdom som gör att man inte ens orkar läsa! Lässvackor går som tur är över, hoppas du får läst mycket resten av sommaren 🙂 Man har ju oftast samlat på sig en rejäl hög med böcker inför semestern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.