Helgfrågan handlar idag om följande: Vilken bok är du mest nyfiken på ur din sommarbokhög?
Oj så svårt, för det finns många jag ser fram emot. Jag skulle ha kunnat svara Annabelle av Lina Bengtsdotter eftersom jag verkligen sett fram emot den hela våren, men eftersom jag läst halva är jag kanske inte direkt nyfiken längre. Den är väldigt bra och lever upp till mina förväntningar, men nu vet jag ju hur den är. En annan som jag sparat på till sommaren är Törst av Jo Nesbø, och nu är det ju sommar, så då borde jag väl läsa den snart. Men en annan bok av en ny författare som jag faktiskt är riktigt, riktigt nyfiken på är den här. Delvis eftersom jag verkligen gillar omslaget:

Som bonusfråga undrar Mia om vi ska åka någonstans på semester. Det ska jag inte, det blir mest att ta det lugnt och ladda batterierna hemmavid. Några kortare dagsturer blir det säkert, men exakt vart är inte heller bestämt ännu, utan det blir i mer spontan form. 

Ha en trevlig helg allihopa! ❤️ 

14 reaktioner till “Helgfrågan v. 27

  1. Den boken ser väldigt lockande ut, både omslag, titel och baksidetext. Får se om den hittar hem till mig någon gång 🙂

  2. Ser att du också fixar med bloggens design. Det här gillar jag, snyggt och stilrent. Och skönt för ögonen med vit bakgrund för texten. Jag skulle vilja byta design på min blogg, så att man ser flera olika inlägg samtidigt, men det verkar vara krångligare än vad det är värt besväret.

    Annabelle skall jag också läsa, skönt att höra att den lever upp till förväntningarna. Jag tyckte att det lät väldigt lockande, det jag läste om den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.