Det hör sommaren till att råka klicka sig in på en och annan bokkampanj, och här är årets byte från Adlibris. Inte så många deckare, utan övervägande romaner och feelgood. Ombyte förnöjer. Några inhandlades till min mamma, t ex de av Moström och Janouch, men jag får säkerligen låna dem om jag vill. Nu hoppas jag på många bra lässtunder framöver. 


 

9 reaktioner till “Nytt i bokhyllan 

  1. Lilla bokhandeln… stod jag och höll i på Adlibris Market i söndags. Men jag stod ståndaktigt emot och gick ut från butiken tomhänt. *klapp på axeln*

  2. Jag håller fortfarande på och funderar på vilken som ska bli den fjärde pocketen. Det finns så många att välja på och jag har bestämt att jag bara får köpa fyra 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.