Så var midsommarhelgen 2017 över, och det blev en riktig kanonhelg sett till antalet lästa böcker. Anledningen kanske delvis står att finna hos det inte fullt så lyckade vädret, regn och blåst i massor. Har känt mig lite hängig pga allergi mot gräspollen också, och då passar det perfekt att slå sig ner med en god bok. Här är det jag har läst, och jag är väldigt nöjd med resultatet.

  • Ditt liv och mitt av Majgull Axelsson 364 sid
  • Och varje morgon blir vägen hem längre och längre av Fredrik Backman 86 sid
  • Ärren vi bär av Caroline Engvall 312 sidor
  • Heroine av Kallentoft & Lutteman 219 sidor
  • Manglade dukar och vikta servetter av Ewa Klingberg 94 sidor

Summa 1075 sidor

Igår kunde jag ha läst lite mer kanske, men var ganska trött i huvudet och kom på den lysande idén att städa lite på mitt Goodreadskonto. Hade nästan 500 (!) böcker på min To-be-read lista, men efter en rejäl rensning av dubbletter och böcker som inte längre lockar kom jag ner i knappt 300. Det tog en stund…

Valde igår kväll att inte läsa sista biten i Kallentoft & Luttemans bok efter som den är galet spännande och intensiv. Kände helt enkelt för att varva med lite feelgood och Ewa Klingbergs bok verkar mycket lovande. Blir till att läsa ut dem i början av den här veckan istället.

7 reaktioner till “Midsommarutmaning 2017 – sammanfattning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.