toptentuesday

Veckans tema: Top Ten Series I’ve Been Meaning To Start But Haven’t

Bokserier jag inte påbörjat men någonstans ändå funderar på att läsa. Egentligen vore jag nog mer betjänt av att lista serier jag bör avsluta/läsa ikapp, men det får bli en annan dag. Är lite generös och tar med serier som egentligen bara består av två böcker på min lista, vissa av dem kommer dock säkert få en fortsättning framöver.

 1. Du + Gömda kroppar av Caroline Kepnes
 2. MemoRandom + UltiMatum av Anders de la Motte
 3. Simmaren + Orten av Joakim Sander
 4. Böckerna om Erlagruppen av Pernilla Ericsson
 5. Det hemliga brödraskapet från Wien + Kalypso av Ingar Jonsrud
 6. Böckerna om Ella Werner av Mats Ahlstedt
 7. En osynlig + Lykttändaren av Pontus Ljunghill
 8. Serien om Nora Sand av Lone Theils
 9. De mörkermärkta av Pinter & Levinger (första delen i en serie)
 10. Romanen om Maj av Kristina Sandberg

7 reaktioner till “Top Ten Tuesday

 1. Thiels serie har jag läst första boken i. Serien om Maj har jag läst de två första i sen kände jag att jag behövde en paus från Maj, en paus som pågått längre än det var tänkt, borde avsluta den serien, bra med en påminnelse 😉 Ljunghills hamnade också på min lista.

 2. Jag har läst den första boken om Maj men är inte så sugen på att läsa vidare i serien. Den första av Kepnes har jag på engelska och tänkte försöka läsa den under semestern. De andra har jag inte hört talas om. 🙂

 3. Flera av de där finns på min nyfiken-på lista, men jag äger dem inte än. Inte har jag läst någon av dem du listar heller 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.