Nu är vi inne i juni månad och sommaren har kommit på allvar, tycker jag. Just idag har regnet öst ner, men det hör väl till det också. Den magiska gränsen går i alla fall 1 juni. Då är det helt enkelt sommar, oavsett väder. När det är sommar tycker jag också att man ska kunna unna sig rätten att släppa lite på alla måsten. Kanske blir det tyst här en dag eller två när annat lockar, men det blir inget uppehåll. Inlägg och recensioner kommer att dyka upp ungefär som vanligt. Blir det t ex värmebölja räknar jag dock med att inte heller ni andra bokmalar prioriterar datorn allra högst. 

Vad läser jag då i sommar? Ja det blir till att fortsätta jobba sig nedåt i högen med recensionsböcker i första hand, de har som alltid prioritet. Men jag tänker också försöka plocka upp lite andra böcker, om jag känner för det i stunden. Kanske någon klassiker, kanske någon hyllvärmare. Det är själva grejen, att det ska ske spontant! Jag sätter inte upp några direkta mål eller utmaningar. Funderar också på att klicka hem några pocket från Adlibris. 

Så då undrar jag förstås, har ni något riktigt bra tips på en bok jag bara måste läsa i sommar medan jag ligger och solar på en berghäll som denna? 

6 reaktioner till “Sommartider på bloggen… 

  1. Jag har väl inga direkta tips, men själv har jag ju hittat tre författare som passar bra på en klipphäll i solen; Åsa Hellberg, Graeme Simsion och Jenny Colgan 🙂

    Har också funderat på att köpa några pocket, men det är svårt att välja bara fyra. Och nej, det får absolut inte bli fler än fyra 🙂

  2. Jag läste Foers Här är jag på påsken och jag kan absolut rekommendera den som semesterläsning. Behöver lite sammanhängande tid! Ha en fin sommar med mycket läsning, så få måsten som möjligt låter härligt 🙂

  3. Jag måste slå ett slag för nattfilm om du inte läst den 😊 en bok jag hade stående nästan 6 månader innan jag började efter att ha läst tips från pocketshop. Den va så annorlunda men så bra men lämnade en känsla efter sig när man läst klart att vad har jag precis läst. En av mina favvoböcker 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.