Det är fredag och jag hänger som alltid på och svarar på Mias helgfråga! 


Vad kan störa din läsning? 

Bonusfråga: Brukar ni fira Sveriges nationaldag? 

Det Mia undrar är alltså vad som stjäl tid och koncentration från min läsning. Ni vet när man håller på med en bra bok och ändå fastnar i något annat. Det jag först kommer att tänka på är sociala medier. Att kolla flödet på Instagram stjäl ofta både tio minuter här och där. Men samtidigt är det roligt och eftersom jag följer så många boktokiga medmänniskor är det också en stor källa till inspiration när det gäller just böcker och läsning. TV: n stjäl också en del tid som kunde ha ägnats åt böcker. Annars vet jag inte direkt, andra intressen som att vara ute i skogen t ex tycker jag inte kan sägas inkräkta på läsningen. Jag behöver få göra både och i lagom doser. 

Nationaldagen är inget vi direkt firar i min familj. Någon gång har jag kanske bakat och bjudit på något gott till kaffet just den dagen, mest på kul, bara för att jag gillar att baka och det är väl aldrig fel med en färsk bulle eller tårtbit. I övrigt tar jag inte så hårt på firandet. Skulle dock kunna tänka mig att spendera hela tisdagen med en bra bok, det låter som ett utmärkt sätt att fira, eller hur? 🙂 

Trevlig helg allihopa! ❤️ 

20 reaktioner till “Helgfrågan v. 22

  1. Ibland måste man göra annat än att läsa, tror man blivit lite trött på läsandet om man inte ibland ägnat sig åt annat som man också gillar att göra =)

    1. Det har du helt rätt i. Det är knappast så att man måste läsa hela tiden, men det Mia menar med frågan är nog att man ibland känner att man bör när det ligger recensionsböcker och väntar. 🙂

  2. Skogspromenader med hundarna känns som något jag inte kan vara utan, ser det absolut inte som något störningsmoment för lästid, egentligen är det nog tvärtom. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.