FotoFlexer_Photo4

Helgen närmar sig och Mia frågar: Vad äter ni ? (gärna recept) Vad läser ni? Vad ska ni titta på film/tv-serie, eurovision eller bio? Vad smaskar ni på? 

Imorgon är det fredag och då är det först ishockey, sedan Let’s Dance-final och där håller jag på Anja Pärson. Vad det blir för mat återstår att se, men jag tror inte att det går att grilla i alla fall. För kallt och otrevligt, nej, det blir varm mat inomhus. På lördag kommer jag att kolla på Eurovision Song Contest och jag hejar såklart på Sverige och Robin Bengtsson även om jag kanske inte direkt tokälskar det svenska bidraget. Det kunde både ha varit bättre, men också sämre. Om vi vinner? Nej, det tror jag att Italien, Bulgarien eller Portugal gör. Inte heller lördagens meny är utredd, jag får väl inventera kyl och frys och se vad jag känner för då. Till all tv: n kommer jag säkert att smaska i mig både chokladglass, cola och ostbågar. Dock inte allt samtidigt.

I helgen ska jag läsa ut Selfies av Adler-Olsen och Italienska nätter av Katherine Webb. Läsningen har gått segt sista veckan. Men det beror inte på böckerna. Har hållit på med dessa båda ett tag, så hög tid att de blir utlästa. Jag läser även Springpojken av Gabriella Ullberg Westin, den är snart klar och då måste jag kasta mig över Fixaren direkt för hua vad spännande! När det så är dags att välja ny bok blir det kanske Eldpojken av S K Tremayne och Ett långt spår av blod av Mason Cross. Eller Sekten som återuppstod av Mariette  Lindstein. Ja, ni hör ju, det kan bli lite hur som helst. De ligger i alla fall överst i min läshög.

Hoppas ni får en fin och mysig helg allihopa!

28 reaktioner till “Helgfrågan v. 19

  1. Så du har ingen smaskigt recept att bjuda på. Ja du bokhögarna växer och här sitter man framför datorn man ska blogga om böckerna också. Hoppas du får en fin helg.

  2. Håller också på Anja i Let´s Dance-finalen. Läste nyss Italienska nätter och gillade den jättemycket, även om jag tyckte att den var lite trögare i starten än tidigare böcker som jag läst av Webb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.