tematrio

Lyran pluggar Europakartan med sin dotter och därför ombeds vi denna vecka att berätta om tre europeiska favoriter. Jag tänkte dock tänja lite på temat. Det finns massor att välja på, men jag hittar inspiration till dagens trio allra högst i min att läsa-hög i form av tre nya nordiska deckare som jag är väldigt peppad att läsa. Potentiella blivande favoriter alltså, vem vet. Selfies från Danmark, Kolibri från Finland och Törst från Norge. Är nyfiken på alla tre, någon som läst? Vad tyckte ni?

 

 

 

4 reaktioner till “Tematrio – Europa

  1. Jag skall läsa Kolibri, den är jag väldigt nyfiken på. Det kan nog vara en ganska hårdkokt historia, både med tanke på att den skall utspela sig i en nordlig finsk kuststad, åtminstone i litteraturen brukar det innebära råbarkade människor som står emot det mesta. Och så dynamiken mellan huvudpersonen och hennes rasistiske kollega. Japp, måste läsas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.