Mias bokhörna bjuder in till en läsutmaning i påsk. Reglerna är enkla. Tävlingen pågår ons-mån och flest antal sidor vinner. Allt om hur det går till finns inne på Mias bokblogg. Kolla in och häng på! 
Det är kanske svårt att vika hela påsken åt läsning, men det är ju bara på skoj och kanske en morot för att hinna några extra sidor i sin påskekrim, så tänker jag. Mia vill att vi planerar och visar vad vi har tänkt läsa, och det syns nedan. Nu är jag dock lite ambivalent / har för många böcker att välja på, så det kan hända att jag ändrar någon av dem – trots att jag har tagit till en generös hög med utrymme för valmöjligheter. I första hand kommer jag att läsa :

  • Häxan 
  • Konklaven 
  • De mörkermärkta 

Blir jag klar med dem väljer jag mellan:

  • Flickan i glastornet 
  • Springpojken 
  • Den gränslöse 

Vore verkligen bra om jag hann med även då två sistnämnda eftersom jag har nya delar i dessa serier på lut. Allihop de här böckerna är deckare, och ganska omfångsrika. Kanske tröttnar jag på krim (tillfälligt) och måste kasta in någon annan typ av bok. Det får vi se. Jag måste ju hinna till blåkulla också… Och nej, det är ingen bra idé att flyga och läsa samtidigt!

7 reaktioner till “Påskutmaning 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.