Fredag och idag har jag varit ute och shoppat lite i solen. Inkluderade uthämtning av bokpost som inte passar i brevlådan och det för mig osökt över till Mias helgfråga.  

Hur väljer ni bland alla nya böcker? Har ni någon slags prioritering? Eller bryr ni er kanske inte om nyutkomna böcker.
En fråga jag inte direkt har något riktigt bra svar på. Jag prioriterar helt enkelt de böcker som intresserar mig mest, men eftersom jag är nyfiken på lite allt möjligt utgör denna grupp ändå fler än jag hinner med. Favoritförfattare och böcker som utspelar sig i intressanta tider och miljöer får förtur. I korthet är det nog presentationen av bokens innehåll samt vem som skrivit den som avgör var i rankningen den hamnar. Och rankningen, den är ständigt i utvecklingen och förändring. Det är bara att läsa, läsa, läsa så jag hinner med så många av de spännande nyheterna som möjligt. 

Trevlig helg allihopa! ❤️ 

17 reaktioner till “Helgfrågan v. 14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.