Det har kommit en del nya böcker senaste veckorna, och eftersom bokälskare gärna verkar vilja beundra varandras boktravar (jag själv tittar gärna på andras) tänkte jag visa upp dem. En del av dem har dykt upp som överraskningar, verkligen roligt. Det blir en hel del intressant och spännande läsning framöver. Stort tack till dem som skickat! 

17 reaktioner till “Nytt i bokhyllan 

  1. Oh ja! Boktravar är alltid trevliga att beundra! Hela kakan har jag läst, mycket bra. Spontant blev jag nu väldigt pepp på att läsa Nordisk mytologi, den tror jag att jag ska reservera på bibblan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.