Mias helgfråga lyder idag såhär: Har ni några planer för helgen och hur ser er favoritläsplats ut? 
 Börjar med det sistnämnda då, hur det ser ut i bästa läsfåtöljen. 

Upptaget för det mesta, och inte kan man vräka en katt som sover. Återstår alltså att söka sig någon annanstans. Typ soffan, sängen eller köksbordet.

Helgen bjuder på storstädning (även känt som skyddsjakt av dammråttor). Perfekt att kasta ut alla mattor när det är sol och minusgrader. Sen blir det nog en promenad, matlagning (torskrygg med räkor, grön sparris och vitvinssås) Mello och fortsatt läsning i Midnattssolens timme av Cecilia Ekbäck. Igår blev det lite shopping också, några bokreafynd och en ny jacka. Så nu vill jag ha vår, tack, så jag kan inviga den omgående. 

Önskar er alla en fin fortsättning på helgen! 

27 reaktioner till “Helgfrågan v. 8

  1. Så mysigt det ser ut! Snygg färgkombination dessutom 🙂 Här skulle vi också behöva införa skyddsjakt på dammråttor, får se om det blir i morgon. Middagen med torskrygg lät otroligt god! Vi har fått viltkött av mina föräldrar, så jag lägger nog in en bit i ugnen som vi äter med klyftpotatis och sås. Sedan blir det mello här också. Ser fram emot att läsa vad du tyckte om Midnattssolens timme. Själv skall jag recensera ”1984” och sedan fortsätta med ”En enastående karriär”. Är sugen på att börja på ”Andras vänner”, som jag såg att du också skall läsa. Blev förresten inspirerad av ditt upplägg av recensioner. Jag brukar skriva en del fakta i början, men vem läser egentligen det? Tror att jag också skall skippa det framöver, så tack för inspirationen! Och hemsidan ser väldigt proffsig ut, jag gillar det nya temat 🙂 Kram, och fortsatt trevlig helg!

    1. Tack Annette, roligt att du gillar den nya layouten! Fakta kan ju vara bra, men eftersom jag alltid länkar till Bokus och Adlibris tänker jag att info om t ex antal sidor osv är ju bara ett klick bort för den intresserade. Men det är ju en smaksak. Viltkött låter mums, och sås. Jag är extremt svag för sås… 😉 Ha en fin fortsättning på helgen!

  2. Vill oxå ha vår nu, verkligen! Och en katt i knät vid bokläsning vore heller inte dumt, saknar våra goa katter. Så rogivande husdjur, vilket även din bild helt klart visar. 🙂

  3. Jag ser att du har samma bekymmer som jag … katt som hinner först. Flyttar jag på min Bonnie och sedan vänder ryggen åt fåtöljen för att hämta kaffe har hon både lagt sig där igen och somnat om innan jag hinner tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.