Cision har sammanställt en ny lista för 2017 över Sveriges främsta bloggar om böcker och litteratur och jag är oerhört stolt och glad över att ha kvalat in på plats åtta på denna lista. Inte minst eftersom det har varit en tung höst och vinter med flera uppehåll då jag inte orkat läsa eller blogga alls. Därför känns detta extra roligt och motiverande inför våren. I fint sällskap är jag också med ett gäng riktigt duktiga och hängivna kollegor, stort grattis till oss! Och tack till alla er som läser, följer och kommenterar!

Hela listan finns här.

bokbloggar-2017

16 reaktioner till “Johannas deckarhörna på Cisions bloggtopp!

  1. Jösses, jag trodde först att jag hade kommit fel. Kände inte igen mig 🙂

    Jag har ju redan grattat, men jag gör det igen 😉 Jag visste väl att jag hade bra smak när det gäller bokbloggar.

  2. Härligt att se dig där på listan där du hör hemma! Dessutom är det kul att du blivit kryare så att du orkar skriva igen – grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.