9 reaktioner till “Boknyheter i mars

  1. Vi har visst riktat in oss på samma böcker i flera fall, men sedan såg jag ett par till (förstås) som jag också vill läsa 🙂 Jag har inte läst någon Arne Dahl, men har Utmarker här hemma. Jag har sett alla filmerna, men de var ju så otroligt hemska, litet i onödan tyckte jag. Jag är rädd att böckerna är likadana. Vi får se om jag hinner läsa Utmarker, i så fall kanske jag ger mig på Inland också, som ju är uppföljaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.