Ni vet hur det är, när någonting får för sig att trassla då måste det såklart göra det ordentligt. Så har det varit för mig den här hösten, och tack vare denna hemska tandvärk har jag inte kunnat koncentrera mig på läsning i någon större utsträckning. Tips till allmänheten, om ni nödvändigtvis vill klättra på stege, ställ den stadigt, för det är inte att rekommendera att smälla i framtänderna när man ramlar ner… Tandproblemet är fortfarande inte ur världen, men bokbloggsabstinensen är svår. Det var inte alls meningen att det skulle bli ett såhär långt uppehåll. Nu ska jag försöka uppdatera så ofta jag hinner, och har något vettigt (nåja) att säga. Det ligger en hög böcker på mitt skrivbord som vill bli recenserade, det är dags att sammanfatta året och utse de bästa böckerna från 2016 års digra skörd samt kanske också dela med mig av ett och annat julklappstips. Hoppas ni inte har glömt bort mig under den här tiden kära bokvänner, för jag är fortfarande pigg på att dela med mig av böckernas och läsningens magiska värld!

40 reaktioner till “Åter till bokbloggandet

  1. Så klart vi inte har glömt bort dig! Så jobbigt du måste ha haft det/har det! Hoppas att det bara blir bättre nu och ser framemot att läsa bloggen framöver när du hinner & orkar!

  2. Du är INTE bortglömd heller! Men var rädd om dig. Stegar kan vara farliga saker. Hoppas att det snart blir ordning på eländet. Själv ska jag börja jobba igen på torsdag, har varit borta sen den 7 oktober. Det ska bli skönt, även om tillvaron tyvärr inte blir densamma som den har varit.

  3. Saknat dig! Krya på tänderna och bli bra så du kan byta ut tandläkarstolen mot läsfåtöljen.
    Välkommen tillbaka!

  4. Åh vad jobbigt! Hoppas du mår bättre nu. Tänderna är trots allt en rätt avgörande del av kroppen och hemskt jobbiga att ha ont i. Ser fram emot dina inlägg 🙂

  5. Du har inte varit bortglömd, har dock saknat dig på bloggen, men nu är du ju tillbaka. Och hoppas att tandproblemen löser sig, det är inte roligt när de krånglar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.