Vet ju att ni är ett gäng som troget kikar in här på bloggen och läser. Tyvärr har det blivit tyst och tomt här igen ett tag nu och det är fortfarande tandens fel – den håller seriöst nästan på att ta livet av mig känns det som då det hela tiden verkar uppstå nya komplikationer. Längtar dock efter att läsa och blogga igen och inte minst att åter hitta energin och motivationen för att driva deckarhörnan. Så jag lovar att jag återkommer så snart tanden lämnar mig ifred. Jag hoppas att det blir snart för jag är verkligen grundligt trött på det här nu. När jag säger att jag inte ens vet om det kommer några nya böcker i november som intresserar mig förstår alla sanna bokmalar att det inte är mycket med mig. Men såhär är det, ibland kommer helt enkelt livet emellan, och då måste man prioritera det för stunden viktigaste. 

Ha det då bra alla läsare så hoppas jag på snar bättring och många nya spännande läsupplevelser att dela med mig av framöver! 

35 reaktioner till “Tillfälligt avbrott – igen

  1. Krya på dig! Med vänlig hälsning, ??Miriam Hansson Zachau Kirsebergsbiblioteket i Malmö

    Skickat från min iPhone

  2. Håller tummarna för att allt med den där eländiga tanden ordnar upp sig för dig till slut. Inte lika enkelt att hålla koll på allt nytt och spännande på bokfronten utan dina inlägg. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.