September är en årets allra hetaste månader med Bokmässan i Göteborg och en hel rad nya boksläpp i dess kölvatten. Här har jag valt ut mina favoriter ur månadens utgivning. Det finns många titlar att bli nyfiken på.

14 reaktioner till “Boknyheter i september

  1. Är september en höjdpunkt för nya böcker? Det är ju så många som man vill läsa! Flera på din lista finns på min också som du kanske såg. Isabella har läst Djupgraven och är lyrisk, snart skall jag också läsa den. Nu skall jag läsa ut Den gröna vägen, sedan blir det Mattias Edvardsson. Det skall bli väldigt intressant att jämföra recensioner sedan, det är så många som fått den som rec.ex. Ha en fin kväll!

  2. Jag tillhörde de som älskade Ferrantes Min fantastiska väninna så självklart ser jag fram emot Hennes nya namn, men det finns nog en hel del andra litterära godbitar att också se fram emot i höstutgivningen. Det brukar ju göra det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.