toptentuesday

Veckans tema: Top Ten Most Anticipated Releases For The Second Half Of The Year

Åh, det är ju det bästa jag vet att tänka på efterlängtade nya böcker som komma skall. Egentligen är det nästan så att böckerna är som allra bäst när de knappt inte finns än och man är i det där förväntansfulla stadiet. Ungefär som när ungar väntar på julafton eller att tanken på semester är som allra bäst just innan ledigheten börjar. Jag skulle lätt kunna hitta fler än tio böcker till dagens lista, och det förvånar väl kanske inte den som brukar läsa mina inlägg här i deckarhörnan. Men, ordning och disciplin – här är tio stycken.

9 reaktioner till “Top Ten Tuesday

  1. Om jag inte hade bestämt mig för att inte ha med senare delar av serier som jag inte läst första delen i än så hade vi haft väldigt många samma 🙂

  2. Ninni Schulman och Börjlinds är så bra! Men fasen, jag har inte läst Schulmans förra bok än… Lihammers första recenserade jag. Extra kul eftersom den delvis utspelade sig i Uppsala. Peter May hittade jag en gammal av på loppis, men oj… vad det finns mycket härligt att läsa… 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.