Presentation  1

Tillsammans med Albert Bonniers förlag lottar jag nu ut tre exemplar av En hemlig plats av Tana French! En fantastisk bok med många dimensioner och som är lika mycket roman som deckare. Jag gav den full pott i betyg, hela recensionen finns att läsa här.  Boken kan läsas helt fristående, så om du inte läst något av Tana French tidigare – ta chansen att vinna boken nu!

Hur man tävlar

För att delta i tävlingen ska du lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar vilken bok du ser mest fram emot att läsa i vår samt en e-postadress jag kan nå dig på vid eventuell vinst. En lott/person är det som gäller, men alla kan vara med och tävla.

Tävlingen pågår fram till och med lördag den 20 februari 2016 kl 23.59. På söndag den 21 februari drar jag tre vinnare, de presenteras här på bloggen och får ett mejl. Så håll utkik på söndag om ni är med och tävlar!

Lycka till!

97 reaktioner till “Utlottning av Tana French nya bok!

 1. Hej!
  Jag har två böcker jag ser fram emot att läsa när dem kommer ut! Det är Sofie Sarenbrant med tiggaren och även Emelie Schepp med prio ett ! 🙂
  dem är båda väldigt efterlängtade!

 2. Hej!
  Jag vill vara med och tävla!
  Jag har precis laddat ner Lewispjäserna av Peter May till läsplattan och den ser jag fram emot att läsa pga tokgillar de tidigare böckerna i serien.
  Min e-postadress: vastmanlandskan (at) gmail (punkt) com

 3. Jag ser mest fram emot att läsa ole dole. En present från min dotter och hennes sambo. Verkar spännande och lättläst

 4. Jag är gärna med att tävlar, och jag ser framemot att läsa en hel del böcker tex Tana French de böcker jag inte har läst av henne. De jag har läst har jag gillat mycket. Annars så ser jag även framemot att läsa Lewis serien av Peter May. epost är cblomster69@gmail.com

 5. Jag är gärna med och tävlar! Det finns många böcker jag ser fram emot att läsa i vår, men just nu längtar jag extra mycket efter att läsa I väntan på bojangles av Olivier Bourdeaut.

 6. Klart man vill vara med och försöka vinna Tana French bok! Så många böcker som jag ser framemot att läsa i vår, men den som jag längtar efter allra mest just nu i alla fall är ”Tomma luften” av Ann Cleeves. Läser ”Dött vatten” av henne just nu och skulle vilja läsa nästa så snart som möjligt! 🙂

  Min mail: marie@kennel-evermore.com

 7. Skojar du om jag vill vara med i den här utlottningen 🙂

  Det är egentligen många böcker jag ser fram emot att läsa i vår och det är svårt att välja bara en, men då tar jag Ett andra liv av SJ Watson.

  Min mejladress är mejla[punkt]monika[kanelbulle]gmail[punkt]com

 8. Tana French har jag aldrig läst men måste verkligen göra det. Den hör boken har så himla fint omslag. Åh det är så många böcker jag ser fram emot att läsa i vår men en av dem som jag är riktigt nyfiken på är Elena Ferrante Min fantastiska väninna. Om jag får nämna fler så är det även H som i hök av McDonald och Fårbondens dagbok. Vilken spännande bokvår. Finns massor av lockelser. Anna / anerikss@yahoo.se

 9. Hej!
  Blev glatt överraska av att hitta Ljuset vi inte ser av Doerr på rean så den är förbeställd och blir förhoppningsvis en bra vårbok. Annars längtar jag mest efter den tredje delen i Siri Petersens Korpringarna som kommer i maj. 😊
  Ha det gott!
  /Åsa (bkiddo75)

 10. Mons Kallentofts Eldjägarna står nästa på kö för mig att läsa, älskar alla hans böcker om Malin Fors och denna har jag inte hunnit läsa än så den ser jag fram emot nu!
  Och skulle jag ha turen att vinna så ser jag hemskt mycket fram att också läsa ”En hemlig plats”, kul med tävling och jag håller tummar att jag har turen på min sida att vinna 😉☺️

 11. Åh, kul med tävling!! Finns så många böcker jag ser framemot att läsa i vår men Gånglåt är en av dom 🙂

 12. Oj oj! Jag ser fram emot att läsa så många böcker, men en bok jag har förbokat på bokrean är Denna dagen, ett liv om Astrid Lindgren. Den hoppas jag mycket på!
  Min e-postadress hittar du i kommentarsformuläret här i din blogg! 😛

   1. Tack för tekniktipset! Jag hade för mig att man gjorde så, men jag har bara kollat kommentarer i telefonappen. Där ser man inte de uppgifterna, men jag får gå in på datorn istället. Lycka till i lotteriet 🙂

 13. Tävling är alltid lika roligt! Det finns så många böcker som kommer nu under 2016. Den som ligger högst är Emelie schepp Prio ett

 14. Jag tävlar gärna om att vinna denna bok. Två böcker ser jag extra mycket fram emot under våren och det är Granatkastaren av Mo Yan och Rosensällskapet av Marie Lu.

 15. Tävling är skoj så jag deltar gärna! Det finns flera böcker som jag längtar till är Emelie Shepp Prio ett och Cassandra Clare nya som utkommer April /Maj tror jag.

 16. Vill gärna ta chansen att kunna vinna en bok 🙂 Den här skulle jag hemskt gärna vilja läsa, så det vore ju perfekt om man hade tur.
  Jag ser mycket fram emot Ann Rosman och Sofie Sarenbrants nya böcker bl a…
  min email rosereflections[at]hotmail.com

 17. Tävla är roligt i alla former. Det finns så många böcker men Emelie Schepp Prio ett och Cassandra Clare Del 5 är något jag längtar till.

   1. Hej ber om ursäkt har försökt att radera mitt senaste s
    var men lyckades inte. Man ska inte göra något med mobilen har jag kommit på. Sorry :/

 18. Jag ser väldigt mycket fram emot vårens nya böcker! En pocket jag inväntar är Mons Kallentofts nya Eldsjälar i serien om Malin Fors!

 19. Hej!

  Jag ser fram emot att läsa de otroligt hypade Kvinnan på tåget och hoppas att den lever upp till förväntningarna!

  Hälsningar
  Enfiktivresa

 20. Oj, efter att ha läst recensionen blir jag riktigt sugen på att läsa En hemlig plats av Tana French! Jag har inte läst något av henne tidigare och hoppas vinna boken.
  Om inte, så köper jag den och ser fram emot en riktigt bra läsupplevelse i vår.

 21. Faktiskt så är denna bok en av dem jag ser fram emot att läsa, har läst de tidigare utav dem som översatts och tycker hon är en fantastisk författare!
  Men annars ser jag även fram emot att läsa Emelie Schepps ”Prio ett”

 22. Ser fram emot alla nya deckare, men speciellt min favorit Ann Cleeves ”Tomma Luften” som äntligen skriver om Shetland igen 🙂

 23. Hej,

  Vad kul att du lottar ut just denna boken! Jag står på kö till den på bibblan men det verkar dröja…

  Jag ser mest fram emot att läsa Mariette Lindsteins fortsättning på ”Sekten på Dimön”. Den kommer ut i augusti – jag längtar INTE till att sommaren är över men längtar tills boken kommer!

 24. Vet inte om mitt medd kom med, ser det inte men du måste kanske godkänna först 🙂
  Skickar igen ”just in case”
  Boken du lottar ut står jag i kö till på bibblan men det verkar ta tid. Hoppas på tur hos dig ist.
  Boken jag mest ser fram emot att läsa är Mariette Lindsteins fortsättning på ”Sekten på Dimön”. Kommer i augusti så det känns som en lång väntan. Men den som väntar på nåt gott…
  (Mail la jag in med namn samtidigt m denna kommentar)

 25. Oj, hittade den här tävlingen i sista sekund! Men jag är gärna med – trots att jag bara vet att det typ är en deckare. Men fullpott .., den borde ju gå och läsa!

  Som en annan skrivit, Tiggaren av Sofie Sarenbrant längtar jag verkligen efter p.g.a. att den föregående boken serien slutade i en cliffhanger! Måste veta hur det går! Annars så är ”Glas svärdet” en efterlängtad uppföljare till boken röd drottning 🙂

  Jag finns på min blogg o min mail är:
  Hannah.blogg14@gmail.com!

 26. Vill gärna vara med i utlottningen av boken. Boken jag ser mest framemot är Martin Falkman – Tunneln i slutet av ljuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.