Idag skriver Lyran såhär: Hur mycket jag än läser finns det massor av böcker jag inte läser! Hjälp en sån hemsk tanke, tänk om jag missar något bra. Dessutom finns det vissa böcker jag går omkring och känner att jag vill läsa, men av olika anledningar inte får till det. Berätta om tre böcker ni skulle vilja läsa!

Både lätt och svårt. Det finns massor jag vill läsa, men vilka tre ska få vara med i trion? Det får bli tre böcker som värmt bokhyllorna lääänge, men som jag trots allt fortfarande vill läsa:

  1. Om inte nu så när av Annika Thor. Varför blir det aldrig av att jag läser den? Jag var ju så peppad att läsa att jag ville ha den som inbunden, sparade mig till pocketutgåvan och sedan sparade mig igen. Till rätt tillfälle som ännu inte infunnit sig.
  2. Den hemliga historien av Donna Tartt. Nej. Jag vet. Jag har INTE läst den ÄN.
  3. Anna Karenina av Lev Tolstoj. Skulle förvisso vilja läsa även Krig och Fred, men man kan ju börja med den man har hemma. 😉 Jag skulle även gärna se filmen som kom häromåret.

10 reaktioner till “Tematrio – Vilja-läsa böcker

  1. Den hemliga historien är bra. Min favorit är dock Den lille vännen, hennes andra bok. Och Anna Karenina känns som en bok jag borde vilja läsa.

  2. Anna Karenina är en sådan bok jag också skulle vilja läsa, någon gång när jag har tiden till det. Den hemliga historien var som jag minns det en riktigt bra bok. Den första boken är dock okänd för mig.

  3. Anna Karenina filmen kan jag rekommendera. Boken är lite småjobbig, men jag är glad att jag läst den iaf 🙂 Tartt är inte min grej riktigt.

  4. Den hemliga historien har jag på min lista också!
    Anna Karenina har jag däremot läst och gillar den, även om den blir lite långdragen ibland. Filmen har jag också sett och är inte lika förtjust i den. Men den är helt klart sevärd! Om inte annat för alla vackra kulisser och kläder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.