Dags för veckans Tematrio och Lyran skriver så här: Vad önskar ni er? Eller vad vill ni ge bort? Eller vilka böcker vill ni tipsa andra att köpa i julklapp?

Här är tre böcker jag hoppas få i julklapp.

1. Lejontämjaren av Camilla Läckberg – Delade meningar råder om Läckbergs böcker men jag kan inte sluta läsa den helt enkelt.

2. Tiga är guld av Lyndsay Faye – Uppföljaren till New Yorks gudar finns nu på pocket. Bara det borde ju vara skäl till att tomten kan komma med den.

3. Liv till varje pris av Kristina Sandberg – vet jag att jag kommer få eftersom jag köpt den i julklapp till mig själv 😉

27 reaktioner till “Tematrio Julklappar

  1. Bra lista! Har inte hört talas om nr 2, måste genast googla! Annars har jag Tove Alsterdals senaste på min lista. Har precis avslutat Keplers senaste och den gav som vanligt mersmak, så en önskeklapp är en blixtsnabb uppföljare 😃

  2. Det är alltid bra att gardera sig med en liten boklig julklapp, om i fall att =) Jag har försökt läsa New Yorks gudar men jag fastnade helt, får kanske göra ett nytt försök. Sandbergs böcker om Maj vill jag verkligen läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.