Ännu en gråmulen fredag, men för att muntra upp sig kan man alltid svara på frågan i veckans Bokbloggsjerka. Idag skriver Annika: Vi kör en enkel fråga den här veckan: vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu?

Ganska skönt med en enkel fråga som inte kräver så mycket eftertanke. Just nu läser jag Det hänger en ängel ensam i skogen av Samuel Bjørk.

Det är en norsk deckare, och en ruggig sådan vad det verkar. Jag har bara läst ca 80 sidor än så historien har inte riktigt tagit fart förrän nu. Men än så länge är det både välskrivet och bra men ganska dyster stämning. För ovanlighetens skull håller jag faktiskt bara på med en bok, nästa i kön är Ödesgudinnan på Salong d’Amour av Anna Jansson, men eftersom jag inte hunnit börja med den än är det alltså ingen slalomläsning på gång. Nästan en konstig känsla 🙂

9789146225997_200_det-hanger-en-angel-ensam-i-skogen

47 reaktioner till “Bokbloggsjerka 24-27 oktober

  1. Hej,
    Jag har gått och kikat på min digra att-läsa-hög länge och äntligen tagit mig an Hjort/Rosenfeldt’s deckare. Har kommit till Fjällgraven och tycker böckerna är riktigt bra. För mig fungerar det bra att sträckläsa en författare (som är två i detta fall).

  2. Just nu är det mycket slalomläsning hos mig, nästan lite väl mycket. Vilken otroligt bra titel på boken, väldigt lockande måste jag säga. Jag gillar också långa titlar lite extra av någon anledning.

  3. Den har jag beställt som e-bok och är mycket nyfiken på. Men känner att jag måste beta av mina rec.ex först. Därefter ska jag kasta mig över den, bara titeln får ju en att darra 😉

  4. Verkligen skönt med en fråga som inte behöver eftertanke! Jag svarar lite senare, så då får jag se vilken bok jag hunnit till i läsahögen! Slalomläsning funkar inte för mig, så det blir antingen ett svar, eller två om jag är precis mitt emellan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.