Jag skulle ju inte skicka efter fler böcker nu. Jag bör verkligen inte göra det (är det någon som minns hyllvärmarutmaningen som nämndes häromdagen, det var ju den jag skulle ägna mig åt). De jag skickade efter förra veckan har inte ens kommit ännu och budgeten för bokköp är redan överskriden. Men det kliar i klickfingret att beställa när man ser det här! CDON brukar ju leverera så himla snabbt också, så man kan kasta sig över boken redan nästa dag kanske!

7 reaktioner till “Deckare till superpris

  1. Lapidus senaste är jag också sugen på! Men jag avvaktar nog och lånar den på bibblan så småningom. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.