Bild

Så här ser temat ut för veckans topplista: Top Ten Book Covers I’d Frame As Pieces of Art

Lite roligt att hylla de riktigt vackra bokomslagen. För visst kan de göra sitt till för att locka läsare. Tyvärr är de ibland inte riktigt lika vackra på bild som i verkligheten. 

Bild Bild

Bild Bild

Bild Bild

Bild Bild

Bild  Bild

Tio favoriter. Alla finns inte i min ägo, några står fortfarande på önskelistan. Men det innebär ju inte att jag beundrar omslagen mindre för det. Något jag kan tycka är lite synd är att deckarna oftast har något slags massproducerat omslag där färgen nästan är det enda som skiljer. Är de inte värda bättre?

Nu fick man ju bara välja tio, och tendensen blev den att det blev många ganska nya böcker. Antagligen för att man har dem i medvetandet och ser dem en hel del hos näthandlarna och boksajterna just nu. Jag skulle dock ledigt ha kunnat hitta tio omslag till som jag tycker är fina, och jag kan nog inte garantera att jag valde dem jag tycker allra, allra mest om eftersom det är svårt att jämföra. Alla är ju så fina på sitt eget sätt!

Kommentera gärna vilket eller vilka du tycker bäst om!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 reaktioner till “Top Ten Tuesday

  1. Jag gillar och bergen svarade, omslaget mer än själva boken 😉 Det blödande hjärtat har jag inte läst men gillar omslaget än så länge 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.