Fredag igen, man blir lätt förvirrad av helgdagar mitt i veckan. Jag levde med en bestämd känsla av att det var lördag redan igår.

Idag frågar Annika följande:
Vilken är den bästa bok du läst hittills i år?

Låter som en enkel, rak och mycket konkret fråga. Men jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag har läst några stycken som fått full poäng enligt mitt system (1-5), men ingen riktigt kanonbra som jag velat ge 10 av 5 möjliga.

Jag vet att det är en jag ska välja, men det går inte, så jag tar två. Svarthuset av Peter May och Davidsstjärnor av Kristina Ohlsson.  Recensionerna hittar ni under länkarna.

Trevlig helg!

43 reaktioner till “Bokbloggsjerka 2-5 maj

  1. Svarthuset var en riktig höjdare. Davidsstjärnor står här och väntar, men då måste jag ju läsa Paradisoffer först 🙂

  2. Svarthuset var grymt bra, jag minns den fortfarande så väl. Det är ett gott betyg att en berättelse fastnar.

  3. Jag var helt inställd på att det var fredag igår! Mannen blev lätt frustrerad när jag sa fel hela tiden. Kommer bli en trevlig överraskning på söndag, för då är jag väl inställd på att det ska vara måndag. Tack för boktipsen.

  4. Jag stiftade bekantskap med Kristina Ohlsson först förra året men blev ju döförtjust och läste allt som fanns. Nu ser jag att Davidsstjärnor kommit ut i pocket också, den får jag se till att suga tag i snarast möjligt 🙂 Trevlig helg!

  5. Svarthuset vill jag gärna läsa och även Davidsstjärnor, läste Askungar av Kristina Ohlsson tidigare i år och resterande i serien ligger hemma och väntar på att bli lästa. Trevlig helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.