En verkligt dålig läsmånad blev det. Fem ynka böcker. Men så har jag också fått en hel del annat gjort. Kanske är det detta påfund med att blogga som gör att jag tappat fokus en aning. Men när nu nyhetens behag har lagt sig en smula på en fronten hoppas jag att läsflytet återvänder. Inte minst alla fina recensionsexemplar jag fått och på vilka jag är väldigt nyfiken gör att det känns lovande vad det gäller lästempot. Dessutom har jag flera påbörjade böcker som jag inte kan räkna med denna månad, men som kommer hamna i maj månads lässtatistik.

Så här har månaden sett ut.

  1. Rasputins dotter- Kathryn Harrison Betyg 5 av 5
  2. Allt som återstår – Elin Boardy Betyg 5 av 5
  3. Indiens historia – Sören Wibeck Betyg 3 av 5
  4. Mercurium – Ann Rosman Betyg 4 av 5
  5. Davidsstjärnor – Kristina Ohlsson Betyg 5 av 5

Sammanfattningsvis, det blev hela fem av tre som fick topp betyg. Ovanligt, men positivt. Rasputins dotter och Davidsstjärnor blev månadens favoriter. Indiens historia blev jag kanske en smula besviken på, men det var fortfarande en helt ok bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.